🚀 Έτοιμος να πάρεις το μονοπάτι προς την επιτυχία στο trading; 🚀

‘Εχω ξεκινήσει από το μηδέν και ασχολήθηκα τυχαία με το trading, και καθόλη τη διάρκεια της πορείας του ταξιδιού μου, μετά από πάρα πολλές αποτυχίες και δοκιμές πάρα πολλών συστημάτων και στρατηγικών, έχω μαζέψει τις καλύτερες από αυτές και τις έχω στη λέσχη διαθέσιμες για τα μέλη και όχι μόνο, έτσι ώστε να μπορούν να ξεκινήσουν να βγάζουν χρήματα εφαρμόζοντας τες. 


Όταν γίνεις μέλος μπορείς να τις ακολουθήσεις και να τις εφαρμόσεις και εσύ έτσι ώστε να αποφύγεις ατελειωτες αποτυχίες και χαμένες ώρες σε πειράματα και δοκιμές αλλά και εκμάθηση άχρηστων μαθημάτων. Οι στρατηγικές αυτές είναι δοκιμασμένες, και έχουν μικρό ρίσκο με μεγάλες αποδόσεις αν εφαρμοστούν σωστά.

🌟 Τι θα μάθεις όταν γίνεις μέλος🌟

📈 1. **Πως να ξεκινήσεις από το μηδέν χωρίς κεφάλαιο**: Μπορώ να σε βοηθήσω να φτιάξεις το πρώτο σου μικρό κεφάλαιο ((€2500 πρώτος στόχος + €7500 οι επόμενοι τρεις) ακόμη και αν παίρνεις ένα χαμηλό μισθό μέσα σε μερικούς μήνες μόνο.


📊 2. **Στρατηγική Trading - Pullback**: Μπορώ να σε μάθω πως να εφαρμόζεις την στρατηγική Pullback έτσι ώστε να βρίσκεις ευκαιρίες long&short σε διάφορες χρηματοοικονομικές αγορές. Η στρατηγική αυτή είναι ιδανική για όλες τις αγορές και χρονικά διαστήματα.


⚰️ 3. **Στρατηγική Trading - Death Cross**: Μπορώ να σου δείξω τη στρατηγική αυτή, μια κύρια λειτουργία του συστήματος μας με τους κινούμενους μέσους όρους έτσι ώστε να μπορείς να ανοίγεις θέσεις short με αρκετά μεγάλο ποσοστό επιτυχίας. Η στρατηγική αυτή είναι ιδανική για όλες τις αγορές και χρονικά διαστήματα.


🪙 4. **Στρατηγική Trading - Golden Cross**: Μπορώ να σου δείξω τη στρατηγική αυτή, μια κύρια λειτουργία του συστήματος μας με τους κινούμενους μέσους όρους έτσι ώστε να μπορείς να ανοίγεις θέσεις long με αρκετά μεγάλο ποσοστό επιτυχίας. Η στρατηγική αυτή είναι ιδανική για όλες τις αγορές και χρονικά διαστήματα.


📰 5. **Στρατηγική Trading - Event/Earnings**: Κάνε κερδοφόρες συναλλαγές σε ημέρες που ανακοινώνονται τα κέρδη εταιρειών ή άλλα σημαντικά γεγονότα. Η στρατηγική αυτή είναι ιδανική για μετοχές αλλά και όλες τις υπόλοιπες αγορές και χρονικά διαστήματα.


🚀 6. **Στρατηγική Trading - Gap and Go**: Εκμεταλλεύσου την δύναμη των Ιαπωνικών Παραθύρων και κέρδισε από την συνεχιζόμενη πορεία της αγοράς είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω. Η στρατηγική αυτή είναι ιδανική για μετοχές πάνω στο χρονικό διάστημα των 2 λεπτών, της ώρας και της ημέρας.


🔃 7. **Στρατηγική Trading - Gap and Reverse**: Εκμεταλλεύσου την δύναμη των Ιαπωνικών Παραθύρων και κέρδισε από την αντιστροφή της αλλαγή πορείας της αγοράς είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω. Η στρατηγική αυτή είναι ιδανική για μετοχές πάνω στο χρονικό διάστημα των 2 λεπτών, της ώρας και της ημέρας.


💰 8. **Πως να φτιάξεις χαρτοφυλάκιο Crypto**: Μπορώ να σε μάθω πως να φτιάξεις ένα ισορροπημένο και ασφαλές χαρτοφυλάκιο κρυπτονομισμάτων με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να βγάζει συνεχώς κέρδη, να μπορεί να εξισορροπηθεί με ευκολία και να αποθηκευτεί με απόλυτη ασφάλεια στο πορτοφόλι σου έτσι ώστε να αυξήσεις το παθητικό εισόδημα σου.


📈 9. **Πως να φτιάξεις χαρτοφυλάκιο μετοχών**: Μπορώ να σε μάθω πως να φτιάξεις ένα ισορροπημένο και ασφαλές χαρτοφυλάκιο μετοχών με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να βγάζει συνεχώς κέρδη, να μπορεί να εξισορροπηθεί με ευκολία και να μπορείς να αυξήσεις το παθητικό εισόδημα σου.


❄️ 10. **Στρατηγική Ανάκαμψης Χαρτοφυλακίων - Iceberg DCA**: Μπορώ να σε μάθω πως να επαναφέρεις στην κερδοφορία ένα χαρτοφυλάκιο το οποίο έχει χτυπηθεί από bear markets ή από λανθασμένες επιλογές.

🔑 Το κλειδί για την επιτυχία στο trading είναι εδώ 🔑

Οι γνώσεις που ψάχνεις είναι εδώ, μπορείς να τις ξεκλειδώσεις + την υποστήριξη για να τις εφαρμόσεις με μόνο 50 ευρώ το μήνα. Οι στρατηγικές μας όπως έχω πεί, έχουν δοκιμαστεί με επιτυχία και με έχουν βοηθήσει να φτιάξω το κεφάλαιο μου μέσα σε ένα πολύ δύσκολο bear market στις αγορές crypto το 2022. 


Έχω πάρει τα ρίσκα στην θέση σου και εσύ τώρα μπορείς να εκμεταλλευτείς τις γνώσεις που είναι μέσα στην λέσχη πληρώνοντας κάτι λιγότερο από 1 καφέ την ημέρα συνδρομή. Έτοιμος να μου κερνάς 1 καφεδάκι την ημέρα για τις γνώσεις και την καθοδήγηση;  Κάνε εγγραφή εδώ.🚀📈💰